Yhteystiedot ja info

Taiteellinen johtaja / Artistic director
Markku Luolajan-Mikkola

Toiminnanjohtaja / Executive director
Márta Schmidt
marta.schmidt@brq.fi
tel. +358-40-7675935

Info ja palaute / Info and Feedback
email: info@brq.fi

Pressikuvat / Press photos:
email: info@brq.fi

BRQ Vantaa ry
PL 177
01301 Vantaa

 

Opastus konserttipaikoille

Konserttipaikat vuonna 2017:
(linkit Google maps -karttoihin)

Pyhän Laurin kirkko (Kirkkotie 45, 01510 Vantaa)
Pyhän Laurin kappeli (Pappilankuja 3, 01510 Vantaa)
Nyknapaksen talo (Kirkkotie 26, 01510 Vantaa)

Pyhän Laurin kirkolle (Kirkkotie 45) ja sen välittömässä läheisyydessä olevalle kappelille (Pappilankuja 3) pääsee Helsingistä linja-autolla. Kätevää on myös saapua Tikkurilaan lähijunalla ja jatkaa sieltä kirkolle Vantaan sisäisen liikenteen bussilla nro 571.

Helsingistä Vantaalle julkisella liikenteellä matkustaessasi tarvitset seutulipun. Vuonna 2017 aikuisen seutulippu maksaa 5,50 € ja lapsen (7–16-vuotiaat) seutulippu 2,80 €.

Alle päivitämme saapumisohjeita konserttipaikoille. Huom! Illan jälkimmäiset konsertit ovat väliajallisia ja päättyvät vasta kymmenen jälkeen. Taksilippuja Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemalle on myynnissä BRQ Vantaan verkkokaupassa ja konsertti-iltoina festivaalin lipunmyyntipisteessä.

 

Lähijunalla Tikkurilaan

Lähijunat  Z, K, N, I ja R pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Nopein yhteys on R- ja Z-junilla, jotka eivät pysähdy Pasilan ja Tikkurilan välillä lainkaan. K-juna pysähtyy lisäksi myös Oulunkylässä, Malmissa ja Puistolassa. I-juna pysähtyy kaikilla asemilla.

Vantaan sisäisen liikenteen linja-autolla nro 571 pääsee Tikkurilan asemalta ja Myyrmäestä Pyhän Laurin kirkolle ja kappelille. Linja-auto lähtee Tikkurilan asemalla laiturilta nro 6. Matka Tikkurilan asemalta kirkolle kestää arviolta 14–16 minuuttia, mutta se vaihtelee liikenteen määrästä riippuen. Linja 571 pysähtyy kirkon luona ”Helsingin pitäjän kirkko” -nimisellä pysäkillä. Myös Nyknapaksen talo on aivan kirkon bussipysäkin vieressä.

HUOM: Alla olevat aikataulut perustuvat arvioituihin ajoaikoihin. Ehdotetun yhteyden toteutumista ei voida taata. Tarkistathan aina aikataulut sekä mahdolliset poikkeustiedotteet Reittioppaasta osoitteesta hsl.fi. Päivitämme aikataulut sivulle kevään ja kesän aikana.