Lippujen hintaluokat

 

BRQ Vantaa Festivalilla on kahden eri hintaluokan lippuja:

A-lippu oikeuttaa Pyhän Laurin kirkossa näkyvyydeltään parhaisiin istumapaikkoihin kirkon keskilaivassa, riveillä 1–15 ja Pyhän Laurin kappelissa riveillä 1-4. A-alue merkitty pohjapiirroksiin sinisellä värillä, Pyhän Laurin kirkon pohjapiirros ja Pyhän Laurin kappelin pohjapiirros. Lipuissa on rivinumerot.

B-lippu on niin sanottu normaalihintainen lippu, joka oikeuttaa kirkossa (ja kappelissa) muille paikoille: sivuille, parvelle ja takaosaan. Näiltä paikoilta näköyhteys esiintyjiin ei välttämättä ole yhtä hyvä kuin A-lippupaikoilta. Liput ovat numeroimattomia.

Alennuslippuun ovat oikeutettuja: eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat. Alennus koskee vain B-lippuja. A-lipuista ja S-Etukorttihintaisista B-lipuista ei myönnetä lisäalennuksia.

Liput BRQ Vantaa Festivalin verkkokaupasta tai ovelta:
A-lippu: 25 € S-Etukortilla: 23 €
B-lippu: 22/17 € S-Etukortilla: 20 € 

Liput Lippupisteestä:
A-lippu: 27,50 € S-Etukortilla: 25,50 € (hinta sisältää Lippupisteen palvelumaksun)

Henkilökohtainen avustaja pääsee konserttiin ilmaiseksi.

Pääsylippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

BRQ Vantaa Festivalin verkkokauppa on avattu!

Lippuja voi ostaa BRQ Vantaa Festivalin verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/brq/ Yksittäisiin tuotteisiin pääsee myös suorista linkeistä ohjelmasivulla. Emme veloita toimituskuluja lipputilauksista. Huomioithan, että kunkin konsertin A-lippujen myynti verkkokaupassa sulkeutuu konserttipäivänä klo 12, mutta mahdollisia jäljellä olevia A-lippuja myydään vielä ovelta konserttipaikalla. B-lippuja voi ostaa verkkokaupasta konserttipäivänä klo 15 asti, minkä jälkeen mahdollisia jäljellä olevia lippuja voi ostaa konserttipaikalla. Jos et ole saanut lippuasi, tule ajoissa paikalle ja ota yhteys lipunmyyntivastaavaan konserttipaikalla.

Osta lippupaketti ja säästä!

Festivaalipassilla pääset festivaalin jokaiseen konserttiin.

Passit BRQ Vantaa Festivalin verkkokaupasta tai ovelta:
A-passi: 250 € S-Etukortilla: 240 €
B-passi: 200/150 € S-Etukortilla: 190 €

Iltapaketit sisältävät kaksi konserttia samana iltana.

Iltapaketit BRQ Vantaa Festivalin verkkokaupasta tai ovelta:
A-iltapaketti: 45 € S-Etukortilla: 41 €
B-iltapaketti: 40/28 € S-Etukortilla: 36 €

Pääsylippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

 Tästä pääset verkkokauppaamme

Erikoispaketit

Vuoden 2017 erikoispaketit myynnissä vain festivaalikaupassa ja ovimyynnissä (ei Lippupisteessä).

Maagiset koskettimet -paketti
Koe koskettimien lumo! Maagiset koskettimet -paketti sisältää liput kaikkiin kolmeen Maagiset Koskettimet-konserttiin. Konsertit ovat 6.8. Miklós Spányi ja Aapo Häkkinen, 7.8. Matias Häkkinen sekä 11.8. Bart van Oort ja Petra Somlai. Tämä tarjous on voimassa festivaalin omassa verkkokapassa ja ovelta ostettaessa.

Maagiset koskettimet A-paketti: 60 € tai S-Etukortilla 58 €.
Maagiset koskettimet B-paketti: 50/35 € tai 48 €.

Pääsylippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Tästä pääset verkkokauppaamme

Ovimyynti

Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen konsertin alkua (ei koske ennakkoon loppuunmyytyjä konsertteja).

Maksutavat ovella ovat käteinen ja maksupääte.

Taksiliput

BRQ Vantaa Festival järjestää asiakkailleen kimppataksikyytejä konserttien jälkeen Pyhän Laurin kirkon luota. Taksit vievät joko Tikkurilan rautatieasemalle (5,00 € / hlö) tai Helsingin päärautatieasemalle (10,00 € /hlö). Lippuja saa myös etukäteen verkkokaupastamme aina konserttia edeltävään päivään asti.

Fringe-konsertit

Voit varata paikkasi fringe-konsertteihin lähettämällä paikkatoivomuksesi osoitteeseen info@brq.fi. Varjokonserteissa on vapaaehtoinen pääsymaksu.

 

Lippupisteen puhelinmyynti ja nettikauppa

Konserttilippujen myynti Lippupisteessä avataan 5.5.2017. Saatavilla on yksittäisiä konserttilippuja. Lippupaketteja, festivaalipasseja ja erikoislippupaketteja myydään ainoastaan festivaalin omassa verkkokaupassa.

Lippuja voi tilata puhelimitse numerosta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm) maanantaista lauantaihin klo 9–21 ja sunnuntaisin klo 10–18. Liput ovat myynnissä myös Lippupisteen nettikaupassa osoitteessa www.lippu.fi. Lippupisteen veloittamista toimitusmaksuista on lisätietoa täällä.

Lippuja myydään myös Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan.

lippu_1nro_4c

Kaikki lippujen hinnat sis. alv. 10%