27.05.2019

Vapaaehtoiseksi BRQ Vantaa Festivalille!

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

Vanhaan musiikkiin erikoistunut BRQ Vantaa Festival järjestetään 5.–11.8.2019 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja kappelissa sekä Temppeliaukion kirkossa Helsingissä. Ohjelmassamme on helmiä keskiajalta romantiikkaan, lisätietoja ohjelmasivuiltamme.

Vapaaehtoistoiminnassa riittää monenlaista tekemistä festivaalielämästä kiinnostuneille. Emme maksa vapaaehtoisena toimimisesta, mutta korvaamme matkakulut ja tarjoamme syötävää työvuorossa toimiville. Vapaaehtoiset pääsevät myös festivaalikonsertteihin veloituksetta työaikataulujen niin salliessa. Kun olet yhden illan töissä, saat liput kahdelle hengelle jonkin toisen illan konserttiin.

Mukaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Jätä hakemuksesi 15.6. mennessä, ja tule mukaan rakentamaan Suomen kansainvälisintä vanhan musiikin festivaalia!

26.05.2018

Vapaaehtoiseksi BRQ Vantaa -festivaalille

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

Vanhaan musiikkiin erikoistunut BRQ Vantaa -festivaali järjestetään 6.-12.8.2018 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja kappelissa. Ohjelmassamme on helmiä keskiajalta romantiikkaan, lisätietoja ohjelmasivuiltamme.

Vapaaehtoistoiminnassa riittää monenlaista tekemistä festivaalielämästä kiinnostuneille. Emme maksa vapaaehtoisena toimimisesta, mutta korvaamme matkakulut ja tarjoamme syötävää työvuorossa toimiville. Vapaaehtoiset pääsevät myös festivaalikonsertteihin veloituksetta työaikataulujen niin salliessa.

Mukaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Jätä hakemuksesi 15.6. mennessä, ja tule mukaan rakentamaan Suomen kansainvälisintä vanhan musiikin festivaalia!

26.04.2017

BRQ Vantaa Festivalille jälleen myönnetty EFFEn laatuleima

BRQ Vantaa Festival on jo toistamiseen saanut kansainvälistä tunnustusta saatuaan EFFEn – Europe for Festivals, Festivals for Europe – laatuleiman vuosille 2017–2018!

EFFEn keskeisin päämäärä on yhdistää ne eurooppalaiset festivaalit, jotka ovat omistautuneet taiteelle, yhteisölleen ja eurooppalaisille arvoille sekä tuoda festivaaliyhteisöjä kansainvälisesti lähemmäs toisiaan ja tiedottaa eurooppalaisten festivaalien monenkirjavasta ja laadukkaasta tarjonnasta yleisölle.

EFFEn valintalautakunta kiinnittää huomiota festivaaleja arvioidessaan erityisesti taiteelliseen laatuun, kansainvälisyyteen sekä yhteisöllisyyteen. BRQ Vantaa Festival sai tällä kertaa erityisen myönteistä palautetta toiminnastaan Suomessa melko marginaalisen vanhan musiikin tunnettuuden lisäämiseksi sekä uusien yleisöjen tavoittamiseksi myös tulevaisuudessa.

BRQ Vantaa Festival on kiitollinen ja ylpeä tästä huomionosoituksesta. Olemme osa Euroopan festivaalien parhaimmistoa!

Mikä EFFE?